Over de categorie introductiesDeze categorie is bedoeld voor nieuwe leden van de gemeenschap om zichzelf voor te stellen aan de rest van de gemeenschap. Het is een geweldige manier om jezelf bekend te maken en je interesses te delen met andere leden.

Als je nieuw bent, raden we je aan om een nieuw onderwerp te starten in deze categorie en jezelf voor te stellen. Vertel ons wie je bent, waar je vandaan komt, wat je interesses zijn en waarom je lid bent geworden van Stichting Cyberbrein. Het is ook een goed idee om te vertellen wat voor soort projecten je aan werkt of zou willen werken binnen de gemeenschap.

Deze categorie is bedoeld om een warm welkom te bieden aan nieuwe leden en hen te helpen zich thuis te voelen binnen onze gemeenschap. We moedigen alle leden aan om nieuwe leden te begroeten en ze te helpen bij het navigeren door het forum en bij het vinden van de informatie en middelen die ze nodig hebben.

We kijken uit naar je introductie en we hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen de Stichting Cyberbrein gemeenschap.